Bel ons nu: 020 737 17 82

Ottho Heldringstraat 25N, 1066 XT Amsterdam Bekijk locatie

Medical Services for everyone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Implantologie

Als een tand of kies verwijderd is, kan deze worden vervangen door een implantaat. Een implantaat wordt als een schroef in de kaak gebracht en groeit vast in het eigen bot. Op het implantaat kan een kroon, brug of kunstgebit worden vastgezet.

Mondhygiëne

De mondhygiënist is de specialist in het voorkomen van problemen in en rondom de mond. Ook hiervoor kunt u terecht bij Mondzorgcentrum-Amsterdam.

Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden? Of wilt u een afgebroken tand laten repareren? Met behulp van een zogenoemde facing kan de tandarts in Mondzorgcentrum-Amsterdam het uiterlijk van uw gebit verfraaien.

Tanden bleken

Wilt u uw tanden laten bleken? Bij Mondzorgcentrum-Amsterdam maken wij gebruik van veilige materialen die het glazuur blijven beschermen.

Wortelkanaalbehandelingen

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het ontstoken tandweefsel door de tandarts weggehaald. Dit gebeurd onder plaatselijke verdoving. Bij Mondzorgcentrum-Amsterdam kunnen wij gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen uitvoeren.

Parobehandeling

Een gezond gebit is meer dan “geen gaatjes”. De mond is een belangrijk deel van het gezicht en valt daarom direct op. Een frisse en schone mond is aantrekkelijk. Het is prettig te kunnen lachen en praten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over slechte adem, een vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden. Bij Mondzorgcentrum-Amsterdam hebben wij gereduceerde tarieven om een tandvleesbehandeling betaalbaar voor al onze patiënten te houden.

33 (0) 9399 7987
office@medica.com


...or fill in the form on our Appointments page:

FILL IN THE FORM