Behandelingen

Implantologie

Implantologie is de oplossing voor missende tanden of een loszittend kunstgebit

Facings

U wilt mooie witte tanden? Of wilt u verlost worden van een spleetje tussen uw tanden?

Tanden sealen

Sealen is Engels voor verzegelen. Sealen is het vervaardigen van een sealant op een tand of kies. Het is een preventief middel tegen gaatjes in het gebit. Sealen gebeurt vaak vlak na het doorbreken van de blijvende kiezen. Dat is bij de meeste kinderen rond het zesde levensjaar. Bij sealen wordt in de groef en/of putje een sealant aangebracht. De sealant kan ook een laklaag genoemd worden en het voorkomt de innesteling van bacteriën. Meestal gebeurt dit in het kauwvlak of aan de buitenzijde.

Tandsteen verwijderen

Een tand of kies trekken is vaak een laatste redmiddel bij erge klachten. Lees op deze pagina wat je kunt verwachten voor en na het trekken van een tand of kies!

Tanden en kiezen trekken

Een tand of kies trekken is vaak een laatste redmiddel bij erge klachten. Lees op deze pagina wat je kunt verwachten voor en na het trekken van een tand of kies!

Brug

Een brug is een tandheelkundige constructie die gemaakt wordt ter vervanging van één of meerdere ontbrekende tanden en/of kiezen.

Kroon

Een kroon is een op maat gemaakt kapje dat over een tand of kies past en is bedoeld als duurzame vervanging.

Kaakgewrichten

Kaakgewrichtsklachten hebben te maken met uw gebit, uw kaakgewricht of uw kaakspieren.

Kindertandheelkunde

Kinderen worden vanaf 2 jaar aangeraden naar de tandarts te gaan. De doorbrekende tanden zijn nog niet volledig uitgehard. Hierdoor zijn zij vatbaarder en gevoeliger voor externe factoren zoals bacteriën en zuren.

Tanden bleken

Altijd al wittere tanden gewild zonder je gebit te beschadigen?

Behandelingen